vineri, 11 noiembrie 2011

Ultimele activitati desfasurate la practica. (2011)



Pana in prezent, ca sa zic asa, am avut la "bord" 5 activitati (proiecte), toate realizate in limbajul de programare html. De la un proiect la altul, fiecare nivel a fost din ce in ce mai greu de realizat.

1. Despre primul proiect.
- contine 4 poze, fiecare poza cu link, iar cand se da click pe poza respectiva, sa ajunga un nou tab, deschisa cu rezlotuie maxima (sa se mareasca).

2. Despre al 2-lea proiect.
- contine 4 poze, este facut cu tag-urile TR > TD html, trebuia facute cu link catre poza persoanei respective care a facut pozele de proiect html.

3. Despre al 3-lea proiect.
- contine 4 poze, de asemenea facut cu tag-uri html, dar in dreptul lor au descriere, cu ce camera a fost facuta poza, dimensiuni, etc. Link aici

4. Despre al 4-lea priect.
- acest proiect contine un header realizat in PhotoShop CS2 + 4 poze de dimensiuni medii, 300 px 150 px, care acele poze sunt facute cu "link" catre un text care este asezat exact sub poze.

5. Despre al 5-lea proiect.
- este un proiect foarte simplu, alcatuit din 2 cuvinte si 2 poze, realizat cu ajutorl frame-urilor. Cuvintele sunt : "om" - "maimuta", iar cand se da click pe om, apare o poza cu un om, respectiv si pt. cuvantul maimuta.

Un comentariu:

  1. ai uitat despre iesirea in parc si intretinerea pc`urilor.

    vezi sa aranjezi colegii alfabetic, nu cronologic, dupa timpul ultimei postari.

    RăspundețiȘtergere