luni, 29 octombrie 2012

Crearea unui cuprins in Microsoft Office Word 2007.In prima pagina Microsoft Word 2007, scriem Capitolul 1 urmat de o prop. asezata sub Capitolul 1.
Folosim tastele CTRL + ENTER pt. a sari pe pagina 2. Pe pagina 2 face exact ce-am facut si pe pagina 1 si mai aplicam pe pagina 3 ce am facut pe pagina 1. Propozitiile/text-ul trebuie sa difere unul de celalalt.

Selectam text-ul Capitolul 1, mergem la tab-ul Home, din stanga programului si alegem Heading 1 din categoria de Styles care este sub Heading 1. Procedam astfel si cu celelalte 2 capitole, dupa care selectam tab-ul References, facem click pe Table of Contents si alegem Automatic Table 2. (se pot alge si altfel de tabel-uri, dupa preferinte)

Dupa parcurgerea tuturor elementelor de mai sus, selectam Update Table care este situat in tab-ul References si alegem Update Entire Table urmat de butonul OK.

Drepturile de autor al acestui tutorial Microsoft Office Word 2007 apartin lui Ovidiu Drobotă. In cazul in care doriti sa publicat acest material, nu uitati sa precizati sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu