luni, 18 octombrie 2010

Abonati Telefon.


 Astazi, 19 Oct. 2010, la ora de M3, am avut de facut un tabel/o tema in Microsoft Excel 2003 despre abonati telefon. Tabelul se vede in imaginile de mai jos.

1. Sa se lanseze în executie tabelatorul Excel si sa se deschida o noua mapa de lucru. Sa se redenumeasca foaia de lucru cu numele Sheet2; noua denumire va fi Telefon. Aceasta foaie de lucru va fi apoi adusa pe prima pozitie în cadrul mapei curente.
2. Sa se creeze, în cadrul foii de lucru Telefon, un tabel Excel care sa simuleze evidentele unei companii de telefoane. Pentru fiecare abonat se vor retine: numele abonatului, numarul de telefon si sumele de plata pe fiecare din lunile anului. Pentru editarea capului de tabel se va utiliza fontul Times New Roman de 13 puncte.
3. Pe baza datelor din tabel sa se calculeze, pentru fiecare abonat, o suma lunara medie de plata, precum si suma totala pe care compania o are de încasat de la abonati.
4. Sa se copieze capul de tabel într-o alta foaie de lucru a mapei curente, foaie care va primi denumirea Tabel. Sa se salveze mapa de lucru curenta într-un fisier cu numele abonati.xls.

Precum vedeti in imaginile de mai jos, am respectat normele de cerinte din tema tabeluiui de mai sus.
 



Copyright © 2010 ovidcompany. All rights reserved.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu