luni, 14 noiembrie 2011

Descriere activitate (practica)

Continuarea proiectului Power Point, clasa 11 B. (partea II) Realizarea acestui proiect este alcatuit din 2 echipe a cate 5 membri. Fiecare membru are cate o sarcina de implinit. Seful echipei ACTIVE este Nagy George, care da cate o sarcina fiecarui membru al echipei ACTIVE. Rusu Eusebiu cu Nagy George au adunat mesele. Totodata au dezasamblat si calculatoarele, au sortat fiecare cablaj in parte.

Timisan Alexandra si Brinzei Ionele au adunat o parte din scaune si au sters mesele de praf. Cardos Razvan s-a ocupat de aspiratul scaunelor si pe parcurs, ei intre ei si-au impartit sarcinile. Fiecare a inceput sa faca cate un lucru nou. Timisan Alexandra a maturat pe jos si a curatat interiorul unitatilor centrale de praf, si Cardos Razvan a demontat carcasele unitatilor centrale. Nagy George a dat cu mopul si a supravegheat membrii echipei, pe fiecare-n parte.

Activitatea se desfasoara foarte bine, grupul este bine organizat din toate punctele de vedere, iar cand apare ceva neechitabil, problema este rezolvata in scurt timp.

Dupa toate cele “parcurse”, Brinzei Ionela a curatat tastaturile, Rusu Eusebiu a monteaza inapoi untitatile centrale care au fost déjà curatate si le-a asamblat la loc. Cardos Razvan a asistat la ajutor, cand a fost nevoie, aducand cate o pensula si mutand cate un calculator. In final, fiecare membru al echipei ACTIVE, si-a “gasit” cate o sarcina pentru a pune la loc mesele, calculatoarele si scaunele in functie de clasament.

Un comentariu: