luni, 28 noiembrie 2011


Imaginea respectiva de mai sus, este luata de pe google. Nu vreau sa incalc drepturile de autor asa ca voi preciza mai clar de unde este luata. Pentru detalii despre poza originala faceti click AICI.

Am prelucrat aceasta imagine, de mai sus, in PhotoShop CS2. Punctele de baza ale imaginii sunt cercurile urmate de sageti care indica individul.

Pt. realizarea lor, am folosit unealta "Elipse Tool" din bara de unelte. Cand punem in functiune aceasta aplicatie, trebuie sa mentinem apasata tasta SHIF pt. ca cercul care urmeaza sa fie realizat, sa nu fie deformat.

Dupa crearea cercului, i-am pus un contur cu ajutorul optiunii "Stroke" din meniul "Blending Option" pritr-un click dreapta pe Layer.

Pentru ca cercul sa fie clar, si sa ramana doar conturul dorit, trebuie sa folositi optiunea "Rasterize Type", dar asta cu ajutorul uneltei "Magic Wand Tool" din bara de unelte, resctiv a 4-a.

Chestia cu sagetile este o nimica toata, am facut-o usor. Pt. a realiza sageti, trebuie sa mergeti la bara de unelte, la "Custom Shape Tool" si sa selectati sageata preferata. Asta a fost tot, bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu